Syyskauden julkistaminen siirtyy

17.06.2020

Vallitsevan koronavirus tilanteen vuoksi Mikkelin kaupunginorkesterin syyskauden 2020 ohjelma julkistetaan vasta elokuussa. Konserttiliput tulevat myyntiin samaan aikaa julkistuksen kanssa.

Yleisötapahtumia koskevat ohjeistukset ja rajoitukset tarkentuvat jatkuvasti. Haluamme myöhäisellä julkistamisella minimoida mahdollisuuden sille, että joudumme perumaan konsertteja. Todennäköistä on, että rajoituksia on voimassa syksyllä koskien sisätiloissa järjestettäviä yleisötapahtumia. Noudatamme annettuja viranomaisohjeita ja teemme yhdessä Mikaelin henkilökunnan kanssa kaikkemme turvallisen konserttitapahtuman järjestämiseksi.

Syyskauden 2020 ohjelmasta on jälleen tulossa hieno ja monipuolinen. Kausi pitää sisällään tuttuun tapaan oman jousiorkesterimme sekä Saimaa Sinfoniettan konsertteja. Lavalla orkesterin kanssa nähdään aivan uusia taiteilijavieraita sekä tutumpiakin kasvoja. Into olisi kova jo päästä julkaisemaan hieno ohjelmamme, jota yhdessä pääkapellimestarimme Erkki Lasonpalon kanssa ollaan työstetty. Toivottavasti kausi päästään toteuttamaan suunnitellusti, mutta ihmisten terveys ja turvallisuus on tietysti prioriteetti numero yksi.

Yhden julkistuksen teemme jo nyt ja se on AVAUSKONSERTTI – SINFONIA CONCERTANTE perjantaina 11.9. klo 19 Mikaelissa. Tarkemmat tiedot avauskonsertista pääset lukemaan tästä linkistä.

Hyvää kesää kaikille ja nähdään syksyllä Mikaelissa!

 

 

 

 

Jaakko Antila
Intendentti