« Takaisin

Jaakko Antila

Jaakko AntilaINTENDENTTI

Jaakko Antila on valmistunut filosofian maisteriksi Jyväskylän yliopistosta vuonna 2009 pääaineenaan musiikkitiede. Opinnoissaan musiikin tuotantoon ja hallintoon erikoistunut Antila tuli Mikkelin kaupunginorkesteriin syksyllä 2017 nuotistonhoitaja-tuottajan sijaiseksi. Intendenttinä hän on toiminut vuoden 2018 alusta. Aiemmin hän on toiminut Jyväskylän ammattikorkeakoulun musiikin koulutusohjelman tuotantosihteerinä sekä Jorma Martinmäki oy:n myynti- ja markkinointivastaavana.

Musiikkiopinnot Jaakko on aloittanut Pohjois-Pirkanmaan musiikkiopistossa Virroilla 6-vuotiaana. Tuolloin instrumentiksi valikoitui viulu. Myöhemmin hän on suorittanut myös pop/jazz kitaratutkinnon samaisesta musiikkiopistosta. Muusikon opiskelut saivat parikymppisenä jäädä lentopallon alettua viedä enemmän aikaa.

Musiikin ohella urheilu onkin aina kuulunut Jaakon harrastuksiin ja lentopallo vei hänet pelaamaan aina liigatasolle saakka. Antila rentoutuu vapaa-ajallaan punttisalilla sekä luontoretkillä perheen kanssa.