Musiikinystäväin yhdistys

Mikkelin Musiikinystäväin yhdistys ry.

Mikkeliläisistä musiikinharrastajista kootun orkesterin jäsenet kokoontuivat säveltäjä Fredrik Paciuksen syntymäpäivänä vuonna 1903 ja päättivät perustaa Mikkelin Musiikinystäväin Yhdistyksen elvyttämään ja kehittämään paikkakunnan musiikkiharrastusta. Mikkelin lääninhallitus vahvisti yhdistyksen säännöt 13.8.1903.

Yhdistyksen tarkoitus perustamisestaan asti on ollut orkesteri- ja musiikkitoiminnan tukeminen. Yhdistyksen päätehtävä on Mikkelin kaupunginorkesterin toimintaedellytyksiin vaikuttaminen ja orkesterin tukeminen niin henkisesti kuin pienin aineellisin panoksin.

Yhdistys järjestää konserttitoimintaa tukevia tilaisuuksia, huolehtii orkesterin konserteissa ovimiestoiminnasta ja myy orkesterin levyjä. Olemme järjestäneet jäsenille ja muille musiikinystäville konserttimatkoja mm. Suomen Kansallisoopperaan. Matkoille ovat kaikki tervetulleita osallistumaan.

Liity Mikkelin Musiikinystäväin yhdistyksen jäseneksi!

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä ilmoittamalla nimensä ja yhteystietonsa joko puheenjohtaja Maija Toivoselle puh. 0440 365 754 s-posti: maijatoivonen2016[a]gmail.com tai täyttämällä jäsenliittymislomakkeen ja palauttamalla sen levynmyyntipisteeseen tai ovimiehille. Tietoja yhdistyksen toiminnasta saat myös heiltä.

Yhdistykseen voi liittyä myös sähköpostitse: mikkelinmusiikinystavat@gmail.com.

Jäsenmaksu on 15 euroa. Jäsenmaksun maksettuasi saat jäsenkortin, jolla saat kaupunginorkesterin konserteista ovilipunmyynnissä yhden euron alennuksen lipun hinnasta sekä alennuksia yhdistyksen matkoista. Mikaelin ravintolasta saa 10 eurolla kuohuviinilasillisen ja suolaisen/makea tuotteen.

Tervetuloa mukaan toimintaamme ja tukemaan orkesteritoimintaa Mikkelissä!