MIKKELIN KAUPUNGINORKESTERIN LIPUNMYYNTI KÄYNTIIN

20.08.2021

Mikkelin kaupunginorkesterin lipunmyynti syksyn 2021 konsertteihin on avattu. Kausikortit ja konserttiliput on saatavissa Lippupisteen palvelusta ja myyntipisteistä pe 20.8.2021 klo 12 alkaen. Konserttiohjelman löydät tästä ja kausiesitteitä tulee jakoon eri puolilla kaupunkia.

Mikkelin kaupunginorkesterin syyskausi lähtee käyntiin torstaina 2.9. klo 19 Mikaelissa. Saimaa Sinfonietta – Nokkahuiluguru nimeä kantavassa ohjelmassa kuullaan kantaesitys Kalevi Ahon konsertosta nokkahuilulle ja kamariorkesterille. Konsertin johtaa Mikkelin kaupunginorkesterin pääkapellimestari Erkki Lasonpalo ja solistina soittaa Eero Saunamäki. Teos on Saunamäen Aholta tilaama ja orkesterina toimii Saimaa Sinfonietta. Kalevi Aho on säveltänyt lukuisia konserttoja eri instrumenteille ja nyt nokkahuilu tulee mukaan tähän jatkumoon. Konsertissa kuullaan konserton lisäksi Richard Wagnerin Parsifal alkusoitto sekä Mozartin viimeiseksi jäänyt sinfonia nro 41 ”Jupiter”.

Mikkelin kaupunginorkesterin syyskaudella kuullaan jälleen monipuolinen kattaus orkesterimusiikkia lastenmusiikkia ja viihdemusiikkia unohtamatta. Suuret ja pienet kokoonpanot vuorottelevat ja uusia kasvoja orkesterin edessä nähdään useampiakin. Syksyn aikana lavalla nähdään mm. nousujohteista uraa tekevä kapellimestari Emilia Hoving sekä aivan uutena solisti-instrumenttina mainittakoon alppitorvi, jota päästään kuulemaan lokakuussa.