Koronapassi käyttöön vuoden viimeiseen konserttiin

15.12.2021

MIKAELI JA KAUPUNGINORKESTERI OTTAVAT KORONAPASSIN KÄYTTÖÖN 17.12. ALKAEN.

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi Essoten alueen siirryttyä koronavirusepidemian leviämisalueeksi sekä Matkailu- ja ravintolapalvelut MaRa ry:n suosituksesta Mikaeli ottaa koronapassin käyttöön kaikissa konserteissa ja tapahtumissa 17.12.2021 alkaen. Koronapassi edellytetään kaikilta yli 16-vuotiailta henkilöiltä. Koronapassi mahdollistaa tapahtumien järjestämisen turvallisesti ja vastuullisesti.

Mikkelin kaupunginorkesterin konserteista koronapassi vaaditaan siis ti 21.12.2021 IDA ELINA – VALKOINEN MAA -konsertissa. Vuoden 2022 konserttien tilanteesta tiedotamme kun määräykset vahvistuvat.

Koronapassi ja henkilöllisyystodistus tarkistetaan Mikaelin pääovilla. Koronapassin saa ladattua Omakannasta tai tarvittaessa paperisena versiona terveydenhuollosta. Todistuksessa tulee olla merkinnät kahdesta koronarokotuksesta tai todistus negatiivisesta koronatestituloksesta (max. 72 h vanha) tai todistus sairastetusta koronavirustaudista (max. 6 kk vanha).

Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Lisätietoa koronatodistuksesta THL:n sivuilla.

Suosittelemme lisäksi kiinnittämään erityistä huomiota käsihygieniaan ja turvaväleihin. Suosittelemme myös vahvasti maskin käyttöä tapahtumissamme.

Tietoa mahdollisista lippujen palautuksista löytyy www.lippu.fi -sivustolta kunkin konsertin tapahtumatiedoista.