Konserteissa ei toistaiseksi oteta käyttöön koronapassia

10.12.2021

Mikaelissa ei toistaiseksi oteta käyttöön koronapassia

Itä-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt Essoten alueella sisätiloissa järjestettävät yli sadan hengen yleisötilaisuudet, joissa kaikille osallistujille ei ole määritelty istumapaikkoja. Määräys on voimassa ajalla 13.12. – 27.12.2021. Vaihtoehtona rajoituksille toiminnanharjoittaja voi edellyttää yleisötilaisuuteen osallistuvilta ihmisiltä koronatodistuksen esittämistä.

Mikaelissa järjestettävissä konserteissa kaikilla katsojilla on käytössään istumapaikka. Lisäksi Mikaelin tilavat aulatilat mahdollistavat liikkumisen niin, että asiakkaiden on mahdollista välttää kontakteja. Näin ollen Mikaeli ei vielä tässä vaiheessa ota käyttöön koronapassia.  Seuraamme tilannetta tarkasti ja reagoimme tarvittaessa uusiin viranomaismääräyksiin ja ohjeisiin.

Suosittelemme kasvomaskien käyttöä tapahtumissamme sekä myös mahdollisuuksien mukaan lataamaan omaan puhelimeen Koronavilkku -sovelluksen ja pitämään sen käytössä koko vierailun ajan. Lipunmyynnistä saa tarvittaessa yhden (1) kertakäyttöisen kasvomaskin lipunhintaa vastaan ennen tapahtuman alkua.

Muistathan huolehtia kokoajan hyvästä käsihygieniasta sekä turvaväleistä. Yleisölle on tarjolla käsidesiä jokaisessa kerroksessa.

Ethän vieraile Mikaelissa sairaana tai oireisena suojellaksesi muita mahdolliselta tartunnalta.

Pidäthän turvaväliä muihin myös wc-tiloissa sekä jonottaessasi narikkaan.

Mikaelin pääovet sekä lipunmyynti avautuvat tunti ennen tapahtuman alkua.

Salin ovet pyritään avaamaan 15-30min ennen tapahtuman alkua.

Siivousta Mikaelissa on tehostettu ja siihen kiinnitetään edelleen erityistä huomiota.