Kaupunginorkesterin konsertit peruuntuvat

13.03.2020

Mikaelin ja Mikkelin kaupunginorkesterin konsertit ja tapahtumat peruttu toistaiseksi

Mikkelin kaupunki on tänään päivittänyt koronavirukseen liittyvää ohjeistusta. Epidemian vuoksi muun muassa kaikki kaupungin järjestämät yleisötilaisuudet kuten esimerkiksi Mikkelin kaupunginorkesterin konsertit perutaan toistaiseksi.  Myös konserttitalo Mikaeli noudattaa kaupungin linjausta ja siirtää tulevia tapahtumia. Lisäksi useat artistit ovat tänään ilmoittaneet siirtävänsä keväälle varattuja konsertteja.

Kaupunginorkesteri selvittää mahdollisuuksia esittää konsertteja suorina internetlähetyksinä ja tiedotamme asiasta erikseen. Mikaelin muille konserteille ja esityksille etsitään uudet päivämäärät ja asiakkaat voivat halutessaan käyttää jo ostamansa pääsyliput niissä.

Mikäli tapahtuma, johon olet ostanut lipun, on päätetty siirtää tai perua, Ticketmaster on sinuun yhteydessä sähköpostitse mahdollisimman pian. Ticketmaster lähettää sinulle kaikki tarvittavat tiedot. Sinun ei tarvitse ottaa erikseen yhteyttä.

Mikäli asiakastiedoissasi ei ole sähköpostiosoitetta, pyydämme seuraamaan tietoa siirtyneistä ja peruuntuneista tapahtumista verkkosivuiltamme tai Ticketmasterin verkkosivuilta.

Lisätietoja Ticketmasterin sivuilta miten toimia lippujen palautuksen suhteen.

Peruuntuneista ja siirretyistä tapahtumista lisätietoja