Yrjö Pulkkinen

 

Yrjö PulkkinenYrjö Pulkkinen on syntyperältään eteläsavolainen ja kirjoitti ylioppilaaksi Ristiinassa. Sellonsoiton hän aloitti kouluaikana Mikkelissä, missä pääsi musiikinystävien orkesteriin. Se innoitti ammattiopintoihin Sibelius-Akatemiassa, minkä jälkeen Yrjö aloitti soolosellistinä Kotkassa 1980. Mikkelissä hän on toiminut v. 1986 lähtien ja on ollut sinfoniaorkesterin solistina em. kaupungeissa sekä Petroskoissa. Kamarimusiikin Yrjö kokee läheiseksi. Hänellä on pitkä ura sellopedagogina ja hän on johtanut kuoroja sekä orkesteria, mihin on saanut myös koulutusta. Yrjö on myös tehnyt soitin- ja kuorosovituksia eri tarpeisiin.

Vapaa-aikanaan Yrjö harrastaa mökkeilyä, remontointia, kuntoilua, hiihtoa, avantouintia sekä kielten opiskelua ja seuraa tieteen tutkimusta. Hengellinen elämä on Yrjölle tärkeä.

Heikki Hotti

 

Heikki HottiHeikki Hotti on opiskellut sellonsoittoa Jyväskylässä Keski-Suomen konservatoriossa. Opiskelujen jälkeen hän on toiminut sellon varaäänenjohtajana Joensuun kaupunginorkesterissa 1986-91. Mikkelin kaupunginorkesterissa Heikki on soittanut vuodesta 1991 eli liki 30 vuotta. Vapaa-aikana hän harrastaa ajan ilmiöiden tarkkailua.