Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

PUCCINI, PUCCINI, PUCCINI

3 lokakuun @ 18:00 - 20:00

to 3.10.2024 klo 18, Mikaeli

Massimo Lambertini, kapellimestari
Francesca Micarelli
, sopraano

Lähes kaikki ovat kuulleet italialaisen Giacomo Puccinin musiikkia, vaikka ei sitä tietäisikään. Niin paljon hänen ooppera-aariansa ovat soineet vaikkapa mainoksissa tai televisio-ohjelmissa. Puccinin musiikkisuvun tunnetuin vesa sävelsi toki muutakin kuin vain oopperaa ja tässä konsertissa pääsemme tutustumaan hänen yksinlaulu- ja jousiorkesterituotantoonsa.

Italialainen kapellimestari Massimo Lambertini on tuttu vieras mikkeliläisille vuosien takaa. Hän on vieraillut Mikaelissa kaupunginorkesterin puikoissa sekä oopperatuotannoissa ennenkin. Tätä konserttia varten Lambertini on sovittanut Puccinin yksinlauluja jousiorkesterin ja sopraanon esitettäviksi. Aivan uutta on siis luvassa.

Sopraanosolistina esiintyy Francesca Micarelli, joka on tehnyt isoja rooleja eri oopperataloissa ml. maailmankuulu La Scala. Onpa hänet nähty aikanaan Mikaelissakin Don Pasquale -oopperan Norinan roolissa. Lukuisten oopperaroolien lisäksi hän on esiintynyt myös orkesterien solistina ja menestynyt kansainvälisissä kilpailuissa.

Laulujen lisäksi konsertissa kuullaan Puccinin iki-ihania jousiorkesteriteoksia. Aitoa italialaista tunnelmaa on siis tarjolla pimenevään syksyyn.

Massimo Lambertini, kapellimestari

Massimo Lambertini, kapellimestari

 LIPUT: 27 € / 25 € / 10 €

HINTA S-ETUKORTILLA: 24 € / 22 € / 8 €

Varaa lippusi täältä (lippu.fi)

Tiedot

Päivämäärä:
3 lokakuun
Aika:
18:00 - 20:00

Järjestäjä

Mikkelin kaupunginorkesteri

Tapahtumapaikka

Mikaeli
Sointukatu 1
Mikkeli,
+ Google Map