Kevään 2022 ohjelma julkistetaan viikolla 3

10.01.2022

Kevään 2022 kausiohjelma julkistetaan viikolla 3. Koronarajoitusten aiheuttamien haasteiden vuoksi kevään konserttikalenteri julkistetaan kokonaisuudessaan tammikuun kolmannella viikolla. Painettu kausiesite saadaan myös saman viikon aikana jakoon. Ohjelma julkaistaan internetsivuille ensin ja liput pyritään saamaan myyntiin samaan aikaan julkistamisen kanssa. Lipunmyynnin aloittamiseen vaikuttaa voimassa olevat koronarajoitukset. Muutoinkin orkesterin noudattaa Itä-Suomen AVIn antamia määräyksiä tapahtumien järjestämisestä.

Koronapassi käyttöön vuoden viimeiseen konserttiin

15.12.2021

MIKAELI JA KAUPUNGINORKESTERI OTTAVAT KORONAPASSIN KÄYTTÖÖN 17.12. ALKAEN.

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi Essoten alueen siirryttyä koronavirusepidemian leviämisalueeksi sekä Matkailu- ja ravintolapalvelut MaRa ry:n suosituksesta Mikaeli ottaa koronapassin käyttöön kaikissa konserteissa ja tapahtumissa 17.12.2021 alkaen. Koronapassi edellytetään kaikilta yli 16-vuotiailta henkilöiltä. Koronapassi mahdollistaa tapahtumien järjestämisen turvallisesti ja vastuullisesti.

Mikkelin kaupunginorkesterin konserteista koronapassi vaaditaan siis ti 21.12.2021 IDA ELINA – VALKOINEN MAA -konsertissa. Vuoden 2022 konserttien tilanteesta tiedotamme kun määräykset vahvistuvat.

Koronapassi ja henkilöllisyystodistus tarkistetaan Mikaelin pääovilla. Koronapassin saa ladattua Omakannasta tai tarvittaessa paperisena versiona terveydenhuollosta. Todistuksessa tulee olla merkinnät kahdesta koronarokotuksesta tai todistus negatiivisesta koronatestituloksesta (max. 72 h vanha) tai todistus sairastetusta koronavirustaudista (max. 6 kk vanha).

Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Lisätietoa koronatodistuksesta THL:n sivuilla.

Suosittelemme lisäksi kiinnittämään erityistä huomiota käsihygieniaan ja turvaväleihin. Suosittelemme myös vahvasti maskin käyttöä tapahtumissamme.

Tietoa mahdollisista lippujen palautuksista löytyy www.lippu.fi -sivustolta kunkin konsertin tapahtumatiedoista.

Konserteissa ei toistaiseksi oteta käyttöön koronapassia

10.12.2021

Mikaelissa ei toistaiseksi oteta käyttöön koronapassia

Itä-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt Essoten alueella sisätiloissa järjestettävät yli sadan hengen yleisötilaisuudet, joissa kaikille osallistujille ei ole määritelty istumapaikkoja. Määräys on voimassa ajalla 13.12. – 27.12.2021. Vaihtoehtona rajoituksille toiminnanharjoittaja voi edellyttää yleisötilaisuuteen osallistuvilta ihmisiltä koronatodistuksen esittämistä.

Mikaelissa järjestettävissä konserteissa kaikilla katsojilla on käytössään istumapaikka. Lisäksi Mikaelin tilavat aulatilat mahdollistavat liikkumisen niin, että asiakkaiden on mahdollista välttää kontakteja. Näin ollen Mikaeli ei vielä tässä vaiheessa ota käyttöön koronapassia.  Seuraamme tilannetta tarkasti ja reagoimme tarvittaessa uusiin viranomaismääräyksiin ja ohjeisiin.

Suosittelemme kasvomaskien käyttöä tapahtumissamme sekä myös mahdollisuuksien mukaan lataamaan omaan puhelimeen Koronavilkku -sovelluksen ja pitämään sen käytössä koko vierailun ajan. Lipunmyynnistä saa tarvittaessa yhden (1) kertakäyttöisen kasvomaskin lipunhintaa vastaan ennen tapahtuman alkua.

Muistathan huolehtia kokoajan hyvästä käsihygieniasta sekä turvaväleistä. Yleisölle on tarjolla käsidesiä jokaisessa kerroksessa.

Ethän vieraile Mikaelissa sairaana tai oireisena suojellaksesi muita mahdolliselta tartunnalta.

Pidäthän turvaväliä muihin myös wc-tiloissa sekä jonottaessasi narikkaan.

Mikaelin pääovet sekä lipunmyynti avautuvat tunti ennen tapahtuman alkua.

Salin ovet pyritään avaamaan 15-30min ennen tapahtuman alkua.

Siivousta Mikaelissa on tehostettu ja siihen kiinnitetään edelleen erityistä huomiota.